Seksuologie praktijk van den Berg
Seksuologie praktijk van den Berg

Afspraak en kosten

Nieuws: wegens een gezondheidsprobleem zal ik in de komende tijd geen nieuwe afspraken meer maken 
 
 
Een gesprek duurt 55  minuten en kost 100 euro.

Sinds 2014 wordt de problematiek die op deze site beschreven staat niet meer vergoed in de basisverzekering. Dat betekent dat u de behandeling zelf zal moeten bekostigen.
 
Er is inmiddels een aantal verzekeringen die (een deel van) de kosten vergoeden in een aantal aanvullende pakketten. Het is aan te raden vooraf bij uw eigen verzekering hierover navraag te doen. Daarbij is het verstandig te melden dat ik een arts-seksuoloog ben met een registratie bij de NVVS.
 
Na het gesprek krijgt u een factuur per mail, die u binnen 14 dagen dient te betalen. Op de factuur is het nodig uw huisadres te vermelden. Bij niet tijdig afzeggen (24 uur van te voren), of niet verschijnen zal de helft van het bedrag in rekening gebracht worden
 
Op woensdag en zaterdag huur ik een ruimte in het gebouw van Empower psychotherapie b.v. aan de Herman Colleniusstraat 22 in Groningen. Als je er bent kun je aanbellen op de bel van Empower. Het kan zijn dat ik niet iedere keer in dezelfde ruimte zit. In de buurt van de praktijk moet je betalen om te kunnen  parkeren.
Op maandag heb ik op het moment niet altijd een praktijkruimte ter beschikking. Wel kan ik in ieder geval online afspraken maken. 
 
Gesprekken zullen op woensdagavond of zaterdagochtend kunnen plaatsvinden, in overleg kan het ook op andere momenten.
 
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam en huisadres en telefoonnummer. Er wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Ik doe meestal per mail een voorstel voor een afspraak. Als je niet kunt op dat moment kijken we verder. Het kan zijn dat ik hetzelfde tijdstip ook aan iemand anders aanbied als ik geen reactie krijg.