Seksuologie praktijk van den Berg
Seksuologie praktijk van den Berg

Wie is Marjan van den Berg

 

Marjan van den Berg deed in 1994 haar artsexamen bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze een aantal jaren in de psychiatrie gewerkt in Assen en Groningen. In 2002 promoveerde zij op een psychiatrisch onderwerp. Zij heeft 7 jaar gewerkt bij een onderzoeksbureau voor vrouwelijke gezondheid: www.dinox.nl.
 
In 2013 is zij gaan werken bij het zorgprogramma seksuologie van PsyQ Emmen en Groningen. Hierbij is samenwerking geweest met gynaecologen en bekkenfysiotherapeuten van het Scheperziekenhuis. Daarnaast zit Marjan in het SOA kenniscentrum Noord Nederland, en is zij docent gynaecologisch onderzoek geweest.    
 
Op dit moment werkt Marjan op de afdeling gynaecologie van het Isala ziekenhuis in Zwolle en op de afdeling gynaecologie van het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Daarnaast werkt ze bij PsyQ in Groningen, afdeling seksuologie. Vanaf oktober 2020 zal Marjan ook als seksuoloog aan het werk gegaan in Beatrixoord een revalidatiecentrum, onderdeel van het UMCG. Afspraken in de praktijk kunnen om de week op maandag overdag, woensdagavond en op zaterdagochtend plaatsvinden. 
 
Er is een samen werking met G. Vels www.seksuologiepraktijk-groningen.nl
 
In april 2015 is zij geregistreerd bij de NVVS, dit betekent dat er een uitgebreid traject is doorlopen van theoretische opleiding (RINO Utrecht) en gesuperviseerde patiëntenzorg. Geregistreerd zijn bij de NVVS betekent ook dat als u op welke reden dan ook klachten heeft over de behandeling bij deze praktijk u te raadde kan bij de klachtencommissie van de beroepsvereniging. Ze is ook supervisor NVVS.
 
In Augustus 2021 is Marjan samen met Pauline Schueler een rubriek begonnen in een aantal regionale dagbladen (DvhN, Leeuwarder Courant, Noorhollandsdagblad, haarlemmer Courant, Goor een Eemlander, Leidse Courant)
 
 
Marjan van den Berg is lid van een intervisiegroep voor seksuologen en geeft onderwijs aan medisch studenten en huisartsen in opleiding. 
 
 
 
BIG registratie nummer: 09044204401
kvk nummer: 63206382