Seksuologie praktijk van den Berg
Seksuologie praktijk van den Berg

Wie is Marjan van den Berg

 

Marjan van den Berg deed in 1994 haar artsexamen bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze een aantal jaren in de psychiatrie gewerkt in Assen en Groningen. In 2002 promoveerde zij op een psychiatrisch onderwerp. Zij heeft 7 jaar gewerkt bij een onderzoeksbureau voor vrouwelijke gezondheid: www.dinox.nl.
 
In 2013 is zij gaan werken bij het zorgprogramma seksuologie van PsyQ Emmen en Groningen. Hierbij is samenwerking geweest met gynaecologen en bekkenfysiotherapeuten van het Scheperziekenhuis. Daarnaast zit Marjan in het SOA kenniscentrum Noord Nederland, en is zij docent gynaecologisch onderzoek geweest.    
 
Op dit moment werkt Marjan op maandag op de afdeling gynaecologie van het Isala ziekenhuis in Zwolle. Dinsdag en donderdag werkt ze bij PsyQ in Groningen, afdeling seksuologie, om de week op woensdag is ze werkzaam in het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Van maart tot juni werkt ze op de afdeling gynaecologie van het UMCG. Afspraken in de praktijk kunnen op woensdag en soms op vrijdag plaatsvinden. De voorkeur is voor afspraken binnen kantoortijden, het is soms wel mogelijk om daarbuiten af te spreken.
 
Er is een samen werking met G. Vels www.seksuologiepraktijk-groningen.nl
 
In april 2015 is zij geregistreerd bij de NVVS, dit betekent dat er een uitgebreid traject is doorlopen van theoretische opleiding (RINO Utrecht) en gesuperviseerde patiëntenzorg. Geregistreerd zijn bij de NVVS betekent ook dat als u op welke reden dan ook klachten heeft over de behandeling bij deze praktijk u te raadde kan bij de klachtencommissie van de beroepsvereniging. 
 
Marjan van den Berg is lid van een intervisiegroep voor seksuologen en geeft onderwijs aan medisch studenten en huisartsen in opleiding. 
 
 
BIG registratie nummer: 09044204401
kvk nummer: 63206382